„Savez za Pale“ vodio dostojanstvenu i pozitivnu kampanju

0

„Koalicija „Savez za Pale“, kako je jedinstveno počela predizbornu kampanju, tako je i završava“, rečeno je danas na konferenciji za novinare predstavnika Koalicije „Savez za Pale“.

Nosilac liste SDS-a za odbornike u Skupštini opštine Pale Bojan Ninković izrazio je nadu da će na lokalnim izborima 2. oktobra pobijediti Koalicija „Savez za Pale“, okupljena oko zajedničkog kandidata za načelnika Miodraga Kovačevića. Ninković naglašava da su sve projekte koje su obećali realizovali i građani su upoznati sa jasnim programom i dosljednom politikom razvoja i gradnje Pala.

Generalni sekretar PDP-a Miroslav Brčkalo istakao je da je Koalicija „Savez za Pale“ vodila dostojanstvenu i pozitivnu kampanju i nisu se bavili svojim političkim protivnicima već su govorili o prioritetima u narednom periodu.

„Uspjeli smo podnijeti izvještaj građanima Pala o obećanom i urađenom u prethodnom periodu. Možemo konstatovati da smo, uprkos teškim vremenskim prilikama u kojima smo radili, najveći dio svojih obećanja uspjeli ispuniti“, rekao je Brčkalo.

Brčkalo naglašava da je tokom kampanje predstavljen program koji se bazira na ravnomjernom razvoju opštine, sa akcentom na novoizgrađena naselja, na podršci višečlanim porodicama, na podsticaju u zapošljavanju u realnom sektoru, omogućavanju svim svršenim diplomcima sa područja opštine Pale obavljanje volonterskog rada i polaganja stručnog ispita i podršci razvoju poljoprivrede i turizma.

„To su neki od naših proriteta u narednom periodu, a nastavićemo da izgrađujemo igrališta, parkove i sadržaje za naše najmlađe stanovnike“, dodao je on.

Brčkalo je uvjeren da je ova koalicija vodila ispravnu kampanju i nada se da će to građani znati cijeniti 2. oktobra i podržati zajedničkog kandidata za načelnika i odborničke liste „Saveza za Pale“ Miodaraga Kovačevića.

Kandidat za načelnika Pala Kovačević zahvalio je koalicionim partnerima za podršku ocijenivši da su vodili pozitivnu kampanju koja nije izazvala nijedan negativni efekat niti podjelu u narodu.

„Ono što smo predstavili u našem programu naišlo je na pozitivne reakcije i sigurno je da ćemo odnijeti ubjedljivu pobjedu i imati stabilnu skupštinsku većinu“, poručio je Kovačević.

(www.palelive.com / S.M.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare