„Pozdrav iz Zvornika“ na novim razglednicama

0

ZVORNIK – Turistička organizacija opštine Zvornik /TOOZ/ izradila je, povodom 21. maja – Dana opštine, novi set od 200 razglednica sa više od 40 motiva iz zvorničke opštine, rekla je Srni predstavnik TOOZ-a LJiljana Toholj.

Ona je dodala da razglednice imaju novi format, te da su kolažnog tipa ili sa samo jednom fotografijom. „Sve razglednice nose obilježja i specifičnosti naše opštine, bilo da je riječ o kulturno-istorijskim vrijednostima, prirodnim ljepotama, panoramskom pogledu, različitim vidikovcima. Na ovaj način želimo da damo doprinos proslavi Dana opštine, ali i da promovišemo naš grad“, istakla je Toholjeva.

Ona je napomenula da su fotografije koje se nalaze na razglednicama vlasništvo TOOZ-a, kao i Miodraga Ćirića, prijatelja ove organizacije, i Biljane Grbić iz „Eurografike“, kojima je zahvalila za saradnju.

„Ovo je prilika da pozovemo sve koji su se do sada interesovali za nove razglednice da dođu i izaberu neku iz bogate ponude. Nadamo se da će ovaj vid komunikacije ponovo zaživjeti, da ćemo rodbinu i prijatelje koji su daleko pozdravljati razglednicama i da ćemo na taj način širiti lijepu sliku o Zvorniku“, naglasila je Toholjeva.

Izrada razglednica finansirana je sredstvima TOOZ-a, a mogu se kupiti isključivo u suvenirnici Turističke organizacije.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare