„Olimp“ osvajač Svetosavskog turnira u malom fudbalu

0

Sinoć je u SPC Peki odigrano finale Svetosavskog turnira u malom fudbalu „Pale 2017“, a pobjedu je nakon boljeg izvođenja penala protiv LH Nekretnina odnijela domaća ekipa „Olimp“.

Regularni dio je završen bez golova, ali su gledaoci imali priliku gledati uzbudljivu utakmicu sa mnogo prilika. Igralo se otvoreno sa obje strane, pa su i jedni i drugi propustili po nekoliko sjajnih šansi.

Utakmica sa dosta dinamike, bez mnogo držanja lopte u posjedu je trebala više odgovarati ekipi koja se takmiči u Premijer ligi BIH LH Nekretnine (MNK Centar), međutim mnogo grešaka, povreda Jelića i publika su dali prednost „Olimpu“.

Veća želja za pobjedom se vidjela i prilikom izvođenja penala gdje igrači „Olimpa“ sigurnim izvođenjem sva tri udarca osvajaju Setosavski turnir u Palama za 2017. godinu. Za igrača turnira je izabran Nemanja Knežević, a za golmana Gradimir Miladinović (Olimp).

Pokrovitelj i organizator turnira za 2016. godinu je opština Pale, a domaćin Kulturno-sportski centar Pale.

Olimp – LH Nekretnine 0:0 / 3:1

SPC Peki

Gledalaca: 1000

Olimp: Knežević, Ćosić, Brajović, Jovanović, Ilić, Kreštalica, Čeligija Zeković, D. Novoselac, Živković, S. Novoselac, Miladinović

LH Nekretnine: Seferović, Mršo, Musić, Kerla, Jusić, Lokmer, Sipović, Radmilović, Kahvedžić, Mulahmetović, Handžić, Jelić

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare