„Mini – Maxi liga 2013“ ispunila očekivanja

0

U Palama je u proteklom periodu u SC Olimp održana 4. godinu za redom Mini – Maxi liga 2013. Prema riječim učesnika organizacija lige je ove godine bila još bolja, a dokaz tome je povećan broj učesnika. Ove godine nastupila je 51 ekipa u 6 starosnih kategorija (1999-2004). Liga se igrala u zimskom periodu u zatvorenom prostoru (SC Olimp).

Utakmice su se igrale svakog vikenda, a ekipe su dolazile iz različitih opština i mjesta: I.Sarajevo, Foča, Rogatica, Sokolac, Višegrad, Han Pijesak, Sarajevo, Ilijaš, Visoko…

Organizacija, kao i uslovi lige, su na zavidnom nivou, što je potvrdio i broj učesnika. Svakog vikenda ugostili smo preko 500 dječaka različitih uzrasta i veći broj roditelja koji je dolazio pratiti djecu.

FK Olimp je pokazao kvalitet, što dokazuje da je u svih šest kategorija stigao do završnice lige (polu-finale).

„Ovo je pokazatelj da talenti postoje i da se sa njima treba raditi na adekvatan način. To omogućuju idealni uslovi za rad. Akcenat ove lige smo postavili na pravilan rad sa djecom i rezultat nam nije bio u prvom planu. Cilj nam je bila fer i sportska igra, vaspitanje i upoznavanje sa djecom iz drugih gradova“, izjavio je Vladimir Kovačević, trener u FK Olimp.

FK Olimp Pale trenutno broji oko 130 članova u više uzrasnih kategorija od 1998. do 2007. godišta.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/fk-olimp-mini-maxi-liga-2013/] width=[54] height=[54] title=[Mini – Maxi liga 2013] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare