„Lajbah“, „Bajaga i instruktori“ i „Viva voks“ na „Okej festu“

0

FOČA – „Lajbah“, „Bajaga i instruktori“, „Viva voks“, Vlatko Stefanovski trio i Edo Majka najzvučnija su imena ovogodišnjeg „Okej festa“ koji će biti održan od 1. do 3. jula na Tjentištu.
Među učesnicima koji će imati priliku da „razdrmaju“ publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode Nacionalnog parka „Sutjeska“, a čija su imena danas saopštili organizatori, su i „Babe“, „Hu si“, „Kolja i grobovlasnici“, „Kultur šok“, grupa „ZAA“, „Dječaci“, „Artan Lili“, „Stereo banana“.

Organizatori napominju da će i ove godine ulaz na sve koncerte biti besplatan, te da festival, osim bogatog muzičkog programa, nudi i rafting, planinarenje, filmske projekcije u saradnji sa „Operacijom kino“ i „Sarajevo film festivalom“, panel diskusije, ali i neke novitete u programu, koje će u narednom periodu biti najavljene.

Za sve one koji žele da uživaju u brojnim sadržajima „Okej festa“ u ponudi su paketi od 20 KM, koliko košta trodnevni boravak u kampu, do 160 KM za smještaj u objektima Nacionalnog parka „Sutjeska“ uz prevoz, planinarenje, rafting i ishranu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare