“Kutak za zaljubljene” u SŠC “Petar Kočić”

0

ZVORNIK – U Srednjoškolskom centru “Petar Kočić” u Zvorniku učenici su oslikali “Kutak za zaljubljene”.

Direktor škole Biljana Pisić rekla je novinarima da je Kutak oslikan povodom Dana zaljubljenih, a osmislilo ga je nekoliko kreativnih učenika.

“Prilikom posjete jednoj školi u Sloveniji vidjeli smo kako su tamo učenici oslikali kutak školskog prostora i predložila sam našim učenicima da se i oni na sličan način umjetnički izraze”, rekla je Pisićeva.

Savjet učenika je prihvatio ideju, uprava škole im je kupila potrebne boje, a učenici Aleksandra Mitrović, Emilija Savić, Anđela Đokanović, Jelena Todorović, Kristina Milić i Srđan Radaković oslikali su dio školskog prostora koji je nazvan “Kutak za zaljubljene”.

Pisićeva je rekla da je ideja realizovana u saradnji sa psihologom Draganom Petrović i koordinatorom Savjeta učenika Dajanom Glavonjić.

“Ova ideja naišla je na podršku profesora. Učenici će imati našu finansijsku podršku i za oslikavanje učionica i hodnika”, najavila je Pisićeva.

Prema riječima učenika, “Kutak za zaljubljene” koji se nalazi u holu u prizemlju škole namijenjen je za sve zaljubljene učenike, ali i one koji će se tu, možda, zaljubiti.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments