„Cvrčak“ obilježio Dan planete Zemlje

0

Juče je u Palama nizom akcija obilježen Dan planete Zemlje. Tradicionalno 22. aprila praznik je obilježen i u Predškolskoj ustanovi „Cvrčak“.

Organizovana je akcija čišćenja parka kod Cekovića kuće pod sloganom „Sadi cvijeće, ne bacaj smeće!“. Djeca su uz pomoć svojih vaspitača, a u saradnji sa Komunalno AD Pale uspješno realizovala akciju. Po završetku čišćenja posađeno je drvo o kome će se u toku naredne godine brinuti i redovno ga zalivati.

„Mi smo, sada već tradicionalno, drugu godinu zaredom organizovali ovu akciju u kojoj učestvuju djeca od 3 do 6 godina. Smatramo da je veoma važno djeci u ovom uzrastu približiti prirodu i učiti ih da je veoma važno brinuti se o njoj.

U našem Vrtiću trudimo se da svaki dan u godini bude „dan planete“, a samo 22. aprila buđenje svijesti o očuvanju prirode želimo da prenesemo i na druge“, istakla  je Ivana Savic.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/cvrcak-dan-planete-zemlje-2016/] width=[54] height=[54] title=[Dan planete Zemlje – Vrtić Cvrčak] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare