„Alumini“ ustupljeno vatrogasno vozilo

0

ZVORNIK – Profesionalna vatrogasna jedinica grada Zvornika ustupila je na korišćenje vatrogasno kombinovano navalno vozilo voznom parku Vatrogasne jedinice „Alumina“.
Vatrogasno vozilo, čiji je kapacitet 4.000 litara vode, pjene i praha, ustupljeno je na besplatno korišćenje u narednih pet godina.

Primopredaji vozila prisustvovali su komandir Profesionalne vatrogasne jedinice grada Zvornika Slaviša Milić i Dragana Smiljanić iz kompanije „Alumina“.

Milić je rekao da je ustupanjem vatrogasnog vozila potvrđena saradnja ovih vatrogasnih jedinica, ali i grada Zvornika i najvećeg zvorničkog kolektiva „Alumine“.

„Vozni park Profesionalne vatrogasne jedinice u posljednje dvije-tri godine značajno je obnovljen i odlučili smo da kolegama u `Alumini` ustupimo na korištenje vatrogasno vozilo“, naveo je Milić.

Smiljanićeva je zahvalila Gradskoj upravi i Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Zvornik na ustupljenom vozilu, ističući da će ovaj gest produbiti saradnju između vatrogasnih jedinica i da će nastojati da i ubuduće sarađuju na raznim projektima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare