Putem „Fejsbuka“ upućene prijetnje smrću

0

FOČA – Muškarac čiji su inicijali K.B. prijavio je policiji u Foči da mu Š.B. iz ovog mjesta, putem „Fejsbuka“, upućuje prijetnje smrću, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

O prijavi je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Policija na Palama lišila je slobode A.D. iz Sarajeva zbog osnova sumnje da je na području ove opštine počinio više teških krađa.

Lice čiji su inicijali M.G. prijavilo je policiji u Rogatici da su nepoznati počinioci u noći između 18. i 19. maja provalili u objekte preduzeća „Tisovo brdo“ Rogatica, u mjestu Babljak, u rogatičkoj opštini, vlasništvo njegove supruge.

Uviđajem je utvrđeno da je, uz pomoć podesnog alata, uklonjen katanac na pomoćnom objektu gdje se odlaže alat i da su ukradeni: akumulatorska bušilica, aparat za varenje, brusilica, dvije motorne pile i boš ključ za traktor.

Prilikom uviđaja, policijski službenici su došli do saznanja da je izvršena provala i u obližnju garažu vlasništvo M.N. iz koje je ukradena motorna pila, te u šupu vlasništvo K.P.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments