Prvi dan skijanja na Jahorini u novoj sezoni (foto)

0

Olimpijski centar “Jahorina” danas je ugostio prve skijaše u sezoni 2013/14, podarivši ljubiteljima planine manifestaciju “Dan za ljubav na Jahorini”.


Nekoliko hiljada posjetilaca je uživalo u svim čarima koje Jahorina nudi. Na žalost, danas je bilo dovoljno snijega za skijanje, ali ne za pravo uživanje u skijanju. Međutim, to nikako nije spriječilo prisutne da pronađu svoj kutak na snijegu i iskoriste slobodno vrijeme na pravi način.

Kada je Sunce polako počelo da zalazi za obronke Jahorine, na Poljicama je počeo koncert Ane Štajdohar. Energična Ana je pred nekoliko stotina posjetilaca zagrijala atmosferu. Malo se plesalo, veselilo, a posejtioce su zagrijali i topli napici.

Pored bine se našao i M:telov “Zid ljubavi” na koji su prisutni ispisavali poruke. Proglašena je i najljepša, za koju je M:tel spremio prigodan poklon.

Olimpijski centar “Jahorina” danas je za sve skijaše obezbijedio besplatno skijanje i vožnju šestosjedom “Poljice” za šetače koji su uživali u panoramskom razgledanju planine, dok će sutra promotivna cijena ski-pasa iznositi 20 KM.

Na Jahorini je sinoć zvanično otvorena zimska turistička sezona.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-14-12-2013/] width=[54] height=[54] title=[Jahorina 14.12.2013.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[90]}

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments