Provokacija: Sin Ramiza Delalića sa društvom divljao na Jahorini

0

Juče se na Jahorini, na stazi Poljice desio incident kada je grupa mladića pokušala provozati automobil uz stazu i tom prilikom ugrozila skijaše na Poljicama.

Prema riječima očevidaca, grupa mladića se ponašala bahato, sa džipom se provozala stazom i zaustavila se na usponu staze na Poljicama.

Grupa je bahato odgovorila na upozorenje rukovodioca za sport i ski-staze u Olimpijskom centru Jahorina Mira Kalema i s njim se pokušala fizički obračunati. Tek nakon prijave policiji, grupa se udaljila sa staze. Navodno oni su tom prilikom rekli da im policija ne smije ništa jer je s njima sin ubice srpskog svata na Baščaršiji Ramiza Delalića Ćele, Benjamin Delalić.

Prema riječima turista iz Beograda koji su u čudu gledali divljanje i bahatost na stazi, mladići su se hvalili kako su naoružani i kako im „niko ništa ne smije“.

Policija je navodno brzo reagovala i uhapsila mladiće, ali iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo jutros u saopštenju dostavljenom Srni o ovom incidentu nije bilo riječi. Očito da je riječ o provokaciji, samo dva dana nakon što je u FBiH proslavljen tzv. Dan državnosti BiH, kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović što je bio uvod u krvave sukobe u BiH.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare