Proslavljeni dani i krsna slava opštine

0

ŠEKOVIĆI – U Šekovićima je danas, povodom proslave Velike Gospojine, dana i krsne slave ove opštine, služena liturgija u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice i pomen kod spomenika poginulim borcima oslobodilačkih ratova srpskog naroda, te održana svečana sjednica Skupštine opštine.
Ističući značajne rezultate koje su opštinske vlasti postigle u proteklom jednogodišnjem periodu načelnik opštine Šeković Budimir Ninić rekao je na svečanoj sjednici da su ti rezultati postignuti, uprkos lošem ekonomskom ambijentu i prošlogodišnjim elementarnim nepogodama.

„Realizovali smo nekoliko projekata koji su veoma važni za građane. To je gradski vodovod, gradsko groblje, regulacija korita rijeke Drinjače, koja je plavila ovu opštinu prošle godine, kao i niz manjih projekata. Borićemo se i ubuduće, uz zalaganje svih nas i Vlade Republike Srpske da uradimo još više“, rekao je Ninić.

Na današnjoj svečanosti uručene su plakete, kojima je opština Šekovići nagradila 12 pojedinaca, ustanova i organizacija, koji su doprinijeli ugledu i razvoju te lokalne zajednice.

Povodom proslave krsne slave opštine priređen je i svečani ručak na kojem je obavljeno lomljenje slavskog kolača.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare