Pronađeno vozilo i uhapšena dva lica

0

Policija je u srijedu, 14. oktobra, na Palama pokušala da zaustavi automobil „reno kangu“, ali vozač je nastavio kretanje, a naknadnim provjerama utvrđeno je da je za tim vozilom 2012. godine federalna policija raspisala potragu.

Policija je juče pronašla i oduzela to vozilo, te uhapsila vozača i suvozača, čiji su inicijali N.K. i S.K, a u toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv lica N.K. nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „posebni slučajevi falsifikovanja isprave“.

Policija je na Ravnoj Romaniji oduzela i Šumskom gazdinstvu „Romanija“ Sokolac predala određenu količinu ogrevnog drveta pronađenu na teretnom vozilu, za koju vozač nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju.
Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je neutvrđena količina ogrevnog drveta pronađena na teretnom vozilu kojim je upravljalo lice čiji su inicijali S.G, te da je u toku dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

U saopštenju se navodi da policija radi na rasvjetljavanju krivičnog djela prevare, a slučaj je policiji u Istočnom Novom Sarajevu prijavio bankarski službenik čiji su inicijali R.M.

On je prijavio da je primio mejl od lica čiji su inicijali S.M, sa molbom da mu putem banke „Vestern union“, „na posudbu uplati 1.250 evra“, jer su mu bankovne kartice ukradene.

Nakon što je bankarski službenik uplatio novac na ime S.M, te mu blokirao bankovne kartice radi eventualne zloupotrebe, pozvao ga je i saopštio mu da mu je hakovana mejl adresa, te podnio prijavu protiv nepoznatog izvršioca.

U saopštenju se navodi da je policija podnijela Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali G.Š. zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja, policija iz Rogatice podnijela je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali R.A.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare