Pronađeno beživotno tijelo Đorđa Jankovića

12

Beživotno tijelo Đorđa Jankovića, rođenog 1992. godine pronađeno je danas oko 15:15 časova na Golom Koranu.

Janković je posljednji put viđen u petak uveče kada je otišao na trčanje oko 19:30 časova na Goli Koran i od tada mu se gubi svaki trag.

U toku je policijski uviđaj nakon čega će biti objavljeno više informacija.

Pretplati se
Obavijesti me o
12 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Boze pomozi ovoj omladini!

Dragi moji prijatelji, sa nevjericom čitam crnu sudbinu jednog predivnog momka kakav je bio Djole vama iskreno saučešće a njegov ne ostvareni život koji je tek počeo živjeti nek nastavi sa andjelima. Bog neka mu dušu prosti i vječa mu radost.

Boze dragii
Ovo nije moguceee
Do kada visee , do kadaa ?

Alooo ljudii to su Pale glupo selo u kome zivi 70% retarda koji glume silu neku
Tako lako se oduzme ljudski zivot za male stvari . I da su krupne nema nista vrednije od zivota
Ma mars bre . Sve vas treba kamenovati !!!!

Djole pocivaj u miru. Neka ti je laka crna zemlja !
Iskreno saucesce porodici ????

Nelupetaj napamet,pogotovo sto je izgubljen jos jedan mlad zivot u 7 dana!!!da ima pameti sve bi se institucije digle na uzbunu,za malo mjesto je ovo strasno!!!Moramo se baviti uzrocima,a ne sad kao zalimo,a nevidimo ili necemo da vidimo silne probleme!!!!

Izgleda da je samoubistvo, tako kažu oni koji su pronašli tijelo …

A, čemu se nadati u mjestu u kom caruju kriminalci? Da omladina napreduje? Dragi sugrađani, da li ste svjesni da je ovo drugo samoubistvo mlade osobe u posljednjih mjesec dana? Da li je ovaj narod svjestan da mu omladina IZUMIRE, a radi toga što joj nije obezbjeđena osnovna životna perspektiva? Kako će i biti. Danas nekadašnji klošari i lihvari posjeduju milione, dok normalan narod od njihovog lopovluka nema ni za koru hljeba niti vidi dalje od dva sata unaprijed. „borci“ koji se stalno prse da su se izborili za ovu državu, da li se ikada zapitaju je li ovo država za koju su se borili i dokle će oni da nijemo posmatraju ovu propast za koju su se izborili? Mislim, strašno da strašnije ne može biti.

Ovo mjesto odavno nije za normalan zivot, neka je laka zemlja ovom mladom momku koji se preselio mozda na bolje mjesto, iskreno saucesce porodici. A sto se tice tih „boraca“ sto se prse rat su proveli po podrumima i raznoraznim jazbinama tako da nemojmo da se bavimo njima, jer su oni strijepili ne od metka nego od toga da im neko ne udje u podrum da ih ne upita zasto nisu na ratistu dok pravi borci sute….Boze sacuvaj za ovo nakaradno drustvo

Pa uradi nesto sem sto napisa komentar! Ti lihvari barem sebi kradu 🙂

eto ti pametna pa nekog branis…..

Moramo imati adekvatne sluzbe za mentalno zdravlje koje ce biti u stanju da pomognu osobama koje imaju psihicke problem. Ako otprilike jedan od 10 stanovnika Pala pati od neke vrste mentalne bolesti (od depresije, bipolarnog pormecaja, sizofrenije, itd itd) onda imamo oko 3000 ljudi kojima je potrebna pomoc. Od te 3000 nasih sugradjana sigurno je trocifren broj onih koji su ozbiljno narusenog mentalnog zdravlja. A sta mi radimo? Mozemo da u skolama uvedemo programme rane detekcije (otkrivanja) djece koja su nestabilnog psihickog zdravlja. Takvoj djeci bi se obratilo vise paznje, ukazala pomoc putem savjetovanja i podrske od strane nastavnika, zdravstvenih radnika, a i porodici bi se pomoglo da obrati paznju i ukaze pomoc ovom djetetu. Hajde napravimo volonterske grupe koje bi vodio neki zdravstveni radnik iz Doma Zdravlja koji je specijalista za mentalne boesti pa da onako kako ko moze pomognemo nasim sugradjanima. Ima tu mjesta i za Crkvu, postoji hiljade drugih nacina na koje se moze pomoci ali mi osim deranja po internetu ne radimo nista korisno sto bi moglo bilo kome od nasih Paljana pomoci. Bolje bi nam bilo da sutimo a da pomazemo i radimo za bolje svih nas nego sto galamimo a pri tome ne radimo… Čitaj dalje »

zast traziti pomoc kad je osnovni i primarni cilj unisti sto vise omladine, kako bi bilo sto manje reproduktivnih lica na zemaljskoj kugli.

Bog da mu dušu prosti,tuga velika da ode još jedan mladi život