Pronađeni ukradeni trupci jele i srmče, a tri lica uhapšena

0

HAN PIJESAK – Službenici Policijske stanice Han Pijesak su tokom akcije „Šuma 2017“, u saradnji sa radnicima Šumskog gazdinstva „Visočnik“, pronašli u mjestu Sačije na Sokocu na kamionu „man“ bez registarskih oznaka 15 trupaca jele i smrče, za koje je utvrđeno da su ranije tog dana posječena i ukradena u istom mjestu.
Tokom akcije u ponedjeljak, 24. aprila, na licu mjesta zatečena su tri lica koja su lišena slobode, a pronađeni drvni sortimenti privremeno su oduzeti i predati radnicima šumskog gazdinstva, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Pale 24. aprila u 18.20 časova jedno lice prijavilo je da mu je lice čiji su inicijali M.A. uputilo ozbiljne verbalne prijetnje po život i tijelo, kao i prijetnju vatrenim oružjem, nakon čega je osumnjičeni M.A. lišen slobode.

O ovome je obaviješten dežurni tužilac u Istočnom Sarajevu, a nakon kompletiranja predmeta biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Policijskoj stanici Solokac juče je prijavljeno da je 24. aprila lice čiji su inicijali B.M. primilo poziv od nepoznatog muškog lica koje je tražilo da mu se na račun firme „E i M“ /E&M/ Istočna Ilidža putem elektronske pošte dostavi predračun za traktorske priključke, što je i učinio s ciljem da to lice uplati na žiro račun iznos od 1.800 KM.

Istog dana oko 16.30 časova došlo je nepoznato muško lice u firmu „Junior“ Sokolac i dalo na uvid peti primjerak uplatnice o uplaćenom iznosu za traktorske priključke na kom se nalazio pečat te firme i pečat Rajfajzen banke.

Narednog dana službenica banke je informisala lice B.M. da je račun firme „E i M“ blokiran i da nije moguće platiti sa tog računa.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljeno je pet krivičnih djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare