Pronađeni skeletni ostaci nestalog Mladena Panića

0

ISTOČNO SARAJEVO – Skeletni ostaci Mladena Planića /27/, čiji je nestanak prijavljen 24. septembra, pronađeni su u šumi na brdu Okolišta, oko 200 metara od regionalnog puta Višegrad-Sjemeć, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Tešićeva je navela da je policija u Višegradu juče oko 11.55 časova, pretražujući teren radi pronalaska Planića, u šumi na brdu Okolišta pronašla njegove skeletne ostatke i garderobu, raznesene na površini od oko 250 metara kvadratnih.

Ona je rekla da je o događaju obaviješten nadležni tužilac, a u prisustvu mrtvozornika izvršen je uviđaj i tom prilikom nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na uzrok smrti.

„Konstatovano je da su strvinari raznijeli dijelove skeleta“, rekla je Tešićeva i dodala da je na licu mjesta pronađena garderoba, a da nisu pronađeni tragovi upotrebe oružja ili oruđa.

Tešićeva je navela da će danas biti obavljena obdukcija skeletnih ostataka.

Prema njenim riječima, u prostorijama Policijske stanice Višegrad uzeta je izjava od oca nestalog, koji je prepoznao garderobu pronađenu na licu mjesta.

Tešićeva je podsjetila da je 24. septembra prijavljen nestanak Mladena Planića, koji se od kuće udaljio 19. septembra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare