Pronađena i sankcionisana lica koja su pucala u Istočnoj Ilidži

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija je uhapsila lice čiji su incijali M.M.K. nakon što je došla do saznanja da se zajedno sa licem Đ.L. može dovesti u vezu sa pucnjavom u Istočnoj Ilidži.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče prijavljeno da u Kasindolskoj ulici nepoznata lica pucaju iz vatrenog oružja, a operativnim radom se došlo do saznanja da se u vezu sa tim mogu dovesti M.M.K. i Đ.L. iz Istočne Ilidže.

Policijska uprava Istočno Sarajevo saopštila je danas da su M.M.K. i Đ.L. izdati prekršajni nalozi zbog neovlaštene upotrebe vatrenog oružja.

Na osnovu naredbe suda, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, pretreseni su stan i druge prostorije koje koristi M.M.K. prilikom čega su pronađene i oduzete dvije puške, gasni pištolj i 74 metka različitog kalibra.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv M.M.K, Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare