Promocija Jahorine i „Egzita“ na Beogradskom sajmu turizma

0
Ilustracija

Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo predstaviće se na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske u okviru Međunarodnog sajma turizma u Beogradu od 22. do 25. februara.

Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo nastup na beogradskom sajmu organizuje u saradnji sa Udruženjem hotelijera i Olimpijskim centrom „Jahorina“.

Na 40. sajmu turizma biće predstavljeni potencijali Jahorine, sa posebnim akcentom na „Egzit festival Olimpijada 84“, kao i Udruženje hotelijera i Olimpijski centar „Jahorina“, Ski-centar „Ravna planina“, te planina Trebević, i to za zimsku i ljetnu sezonu, saopšteno je danas iz Turističke organizacije grada Istočnog Sarajeva.

Navodi se da je beogradski sajam turizma najveći, najznačajniji i najposjećeniji u regionu i jedna od ključnih sajamskih manifestacija na kojima Turistička organizacija Istočno Sarajevo redovno učestvuje.

U saopštenju se ističe i da je Srbija jedna od zemalja iz koje na Jahorinu i u Istočno Sarajevo dolazi najveći broj turista.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments