Projekat „Jahorina ekspres“ predstavljen u Moskvi

0

Predstavnici firme „Majneks“ sa Pala danas su na prijemu kod načelnika opštine Miodraga Kovačevića istakli da su nedavno i u Moskvi predstavili projekat gondole „Jahorina ekspres“, koji je ocijenjen da je od velikog značaja ne samo za lokalnu zajednicu, već i za cjelokupnu regiju.


Izvršni direktor „Majneksa“ Maja Hršum očekuje uskoro prve rezultate ove uspješne prezentacije u Moskvi, saopšteno je iz opštine Pale.

Kovačević je današnji prijem upriličio povodom nedavnih nagrada koje je dobila ova firma – za „Najbolji poslovno-turistički projekat godine u BiH“ od Evropskog pokreta u BiH i za „Doprinos razvoju ženskog preduzetništva“, koju je dobila Maja Golijanin-Hršum od Privredne komore Republike Srpske.

Kovačević je čestitao predstavnicima „Majneksa“ na nagradama i rekao da opština Pale afirmiše uspješne ljude, te da je njihov primjer pozitivan signal svim firmama da se može poslovati uspješno i u vrijeme krize.

On je dodao da je velika čast za lokalnu zajednicu što je Republiku Srpsku u Moskvi predstavila ova firma sa Pala.

Kovačević je vjeruje da će ostvareni poslovni kontakti u Moskvi uroditi plodom i da će gondola „Jahorina ekspres“ zaživjeti, jer je to jedan od strateških ciljeva opštine Pale, odnosno projekat čiji su efekti dugoročni.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare