Prohodni magistralni i regionalni putevi

0

ZVORNIK – Svi magistralni i regionalni putni pravci na području koje pokrivaju „Zvornik-putevi“ prohodni su, a na kolovozima mjestimično ima poledice, rekao je rukovodilac Zimske službe u ovom preduzeću Gojko Nikolić.
Iz „Drina-transa“ je saopšteno da jutros nije saobraćao autobus za Snagovo, jer zbog niske temperature nije mogao da uključi motor.

Autobusi za Liplje i Kitovnice saobraćaju redovno, a skraćene su linije za Boškoviće, Malešić, Gornje Grbavce i Kamenicu.

Predsjednik opštinskog Koordinacionog tima za snijeg i snježne nanose Rajko Jurošević potvrdio je da su u većini mjesnih zajednica u zvorničkoj opštini putevi prohodni.

„Najkritičnije je u Mjesnoj zajednici Snagovo u zaseocima Jasikovci, Jeremići, Antići, Ašćerići. To su nekategorisani putevi koji su potpuno neprohodni i u toku dana ćemo ih raščišćavati, a slično je i u jednom dijelu Novog Sela i Đevanja“, dodao je Jurošević.

On je napomenuo da su glavni putevi u mjesnim zajednicama raščišćeni, te da su se u većini naselja mještani samoorganizovali i očistili sporedne nekategorisane puteve.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare