Program povodom Međunarodnog dana dječije knjige

0

ISTOČNO SARAJEVO – Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje program povodom Međunarodnog dana dječije knjige „I šampioni čitaju“ koji će biti održan u Dječijoj biblioteci u ponedjeljak i utorak, 3. i 4. aprila.

Međunarodni dan dječije knjige obilježava se 2. aprila kako bi se ukazalo na važnost književnosti za djecu i kako bi najmlađe podstakli na čitanje, navode iz Matične biblioteke.

„Planirali smo da djecu ove godine na čitanje podstiču istaknuti sportisti iz Istočnog Sarajeva. Matična biblioteka organizuje čitaonice priča u ponedjeljak i utorak, 3. i 4. aprila, u Dječijoj biblioteci. Planirano je da sportisti koji dođu u biblioteku predstave sport kojim se bave i u kome su uspješni. Da pročitaju priču i da sa djecom razgovaraju o sportu i pričama koje su čitali“, navedeno je u saopštenju.

Čitaonice ćebiti održavane u 9.00, 10.00, 11.00 i 12.00 časova.

Među sportistima iz Istočnog Sarajeva koji će učestvovati u programu su šampioni u sportovima kao što je džudo, kik boks, karate, vaterpolo, karling, plivanje, rukomet, odbojka, fudbal, košarka, skijanje, mačevanje i članovi su reprezentacije Republike Srpske ili BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare