Priznao krađu više od 250 paklica cigareta

0

ISTOČNO SARAJEVO – Muškarac čiji su inicijali A.B. iz Goražda, kojeg je policija zatekla da krade cigarete iz samoposluge „Onogošt“ na Sokocu, priznao je da je iz iste radnje u više navrata ukrao ukupno više od 250 paklica cigareta.

Policija je A.B. zatekla da krade cigarete, kada je ispod njegove jakne pronašla 40 paklica, a pregledom njegovog vozila pronađeno je još 36 paklica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U toku kriminalističke obrade A.B. je priznao da je u prethodnih šest mjeseci u istoj prodavnici na identičan način šest puta otuđio po 40 paklica cigareta.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Protiv D.G. iz Istočnog Novog Sarajeva podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog toga što je fizički nasrnuo na maloljetnicu.

Na području koje pokriva CJB Istočno Sarajevo u protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode – na Palama i u Istočnom Starom Gradu, a za posljedicu su imale manju materijalnu štetu.

Radnici policije kontrolisali su 98 vozila i vozača, uručili 60 prekršajnih naloga, legitimisali 22 lica, te iz saobraćaja isključili dva vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola i dva neregistrovana vozila.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare