Privodi se kraju izgradnja sale i sportskih terena OŠ „Srbija“

0

Građevinska operativa „Majnexa“ iz Pala privodi kraju radove na izgradnji sale Osnovne škole „Srbija“ i sportskih terena pored škole za koju je Vlada Republike Srbije izdvojila 1.500.000 KM.

Nedavno su završeni radovi na postavljanju krova i asfaltiranju sportskih terena.

Vrše se intezivne priprema za postavljanje parketa, uz napomenu da je završena hidro izolacija, a slijedi postavljane ekstrikta, podloge za parket.

Nakon završenih radova biće raspisan tender za opremanje sale.

Sala će imati višestruku namjenu, ispunjavaće sve uslove za dvoranske sportove, imaće i teleskopske tribine i oko 260 stolica.

Planirano je da sala bude u funkciji od nove školsle godine na zadovoljstvo učenika OŠ Srbija, sportskih ekipa i mnogobrojnih ljubitelja sporta u našem gradu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/sala-os-srbija-jul-2013/] width=[54] height=[54] title=[Privodi se kraju izgradnja sale i sportskih terena OŠ „Srbija“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare