Priveden osumnjičeni za napad na ženu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija u Istočnom Novom Sarajevu privela je muškarca čiji su inicijali N.K, koji je fizički napao ženu čiji su inicijali A.K. i nanio joj tjelesne povrede.
Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljeno da je u stanu u naselju Dobrinja jedan u Istočnoj Ilidži ženska osoba nanijela sebi povrede oštrim predmetom.

Na licu mjesta policijski službenici su zatekli lica N.K. i A.K, koja je izjavila da je N.K. vršio nasilje nad njom, te da je nakon toga sama sebi nanijela povrede žiletom.

U službenim prostorijama policijske stanice osumnjičeni je izjavio da je nakon kraće svađe nekoliko puta udario A.K. po glavi i tijelu.

Pripadnici Hitne pomoći Kantona Sarajevo povrijeđenoj su pružili medicinsku pomoć i prevezli je na liječenje u Klinički centar Koševo.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela laka tjelesna povreda, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Pripadnici Vatrogasne brigade lokalizovali su požar na prodavnici stočne hrane u naselju Mokro u opštini Pale, koji su izazvali za sada nepoznati izvršioci.

Uviđajem je utvrđeno da su djelimično izgorila magacinska vrata i manja količina stočne hrane. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijeli su izvještaj protiv lica čiji su inicijala O.P, Đ.L, N.L. i S.J. zbog sumnje da su počinili krivično djelo šumske krađe.

Nepoznata lica su sa kuće u Ulici Vase Pelagića na Sokocu ukrala bakarni oluk dužine 15 metara. Izvršen je uviđaj i istraga je u toku.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare