Pritvor osumnjičenim za ubistvo Radojke Jugović

0

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor muškarcu čiji su inicijali Đ.N. zbog sumnje da je 7. novembra ubio staricu Radojku Jugović /69/, te licu V.G. zbog pomaganja u izvršenju ovog teškog krivičnog djela.

Iz Suda je potvrđeno Srni da je pritvor određen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenih, kao i zbog činjenice da je, s obzirom na način izvršenja, riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od 10 godina ili stroža.

„Sud cijeni da bi njihovo puštanje na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, jer je motiv za izvršenje ovog krivičnog djela bio koristoljublje“, rečeno je u Sudu.

Pripadnici policije Hercegovačko-neretvanskog kantona uhapsili su u Neumu Nemanju Đokića /22/ iz Sumbulovca, koji je osumnjičen da je zadavio Radojku Jugović u njenoj kući u zaseoku Podgradac u Mokrom, opština Pale.

Zbog sumnje za pomaganje u izvršenju ovog teškog ubistva na području Pala uhapšen je Gavrilo Veselinović /26/, nastanjen u mjestu Ljubogošta, opština Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare