Prilika za namlađe rogatičke fudbalere da odu na pripreme sa „Partizanom“

0

ROGATICA – U Rogatici je u proteklih tri dana boravio fudbalski stručnjak iz Arilja Radovan Vranić, koji je održao nekoliko treninga sa dječacima Fudbalske škole rogatičke „Mladosti“.

Inače, Vranić vodi Školu fudbala u Arilju, ali i kampove „Parizana“ na Jahorini, odakle je veliki broj dječaka, po njegovoj preporuci, otišao u „Partizan“. Među njima su, iz mlađe generacije, najpoznatiji: Šaponjić, Jovanović, Zlatanović…

Prema riječima gospodina Vranića Saradnja sa Fudbalskom školom FK „Mladost“ iz Rogatice započela je prije dvije godine, odlaskom naših mališana na turnit u Arilje i uzvratnom posjetom ekipše iz Arilja turniru u Rogatici.
Nekoliko dječaka iz Rogatice učestvovalo je na kampu na Zlatiboru.
Svojim nastupom, a i sporskim ponašanjem, ostavili su pozitivan utisak. Dva dječaka su imali priliku da učestvuju u radu sa momcima iz FK „Partizan“. Nadamo se da će ih biti još.
„Tu sam da vašim trenerima pomognem u stručnom radu.
Prisustvujete jednom školskom, pokaznom treningu koji je, nadam se, od koristi vašim i fudbalerima i trenerima“ kaže gospodin Vranić, koji je za ovu priliku donio u Rogaticu ljestve za trening koordinacije i poklonio ih ovdašnjoj Školi fudbala.
Trener Fudbalske škole FK „Mladosti“ Mladen Simsija zadovoljan je ovom saradnjom i prilikom koja se pruža njegovim dječacima za napredovanje.
„Prvi rezultati ove saradnje već su vidljivi. Upravo ovi treninzi na koordinacije i tehnici, koje realizuje gospodin Vranić sa svoja dva trenera, našim dječacima su mnogo nedostajali. Takođe, dvojicu naših dječaka, Luku Jakovića i Andriju Janjića, već je vodio na upoznavanje načina rada u FK „Partizanu“.
Oni su sedam dana trenirali sa partizanovcima, gdje su zadovoljili njihove visoke kriterijume i mi očekujemo da ova dva mlada fudbalera otputuju i na pripreme sa „Patrizanom“ kaže Simsija.

U protekla tri dana bilo je predviđeno da se održi devet treninga. Međutim, jedan je morao biti otkazan zbog učešća rogatičke Škole fudbala na „Zimskoj ligi na Palama“, gdje je prisutan i Radovan Vranić, fudbalski sručnjak iz Arilja.

(www.palelive.com / www.opstinarogatica.com )
Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare