Prijem za članove bokserskog kluba „Obilić“

0
Prijem za članove bokserskog kluba

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović organizovao je danas prijem za članove zvorničkog Bokserskog kluba „Obilić“ koji su osvojili ekipno prvenstvo Republike Srpske.

Čestitajući „Obiliću“ za postignuti uspjeh, Stevanović je rekao da je ovaj klub za kratak period napravio sjajan rezultat, što govori o potencijalu kluba.

„Još važnije je to da su ti mladi sportisti uzorna djeca na ulicama našeg grada“, istakao je Stevanović i dodao da se, u okviru svih zvorničkih borilačkih sportova, kroz treninge djeca i mladi ljudi uče i dobrim vrijednostima.

Stevanović je najavio da će u budžetu za sljedeću godinu biti obezbijeđena nešto veća sredstva za podršku radu Bokserskog kluba, te da će sa rukovodstvom „Obilića“ ovih dana razgovarati i o drugim pitanjima bitnim za klub.

Predsjednik Bokserskog saveza Republike Srpske Milenko Tomić izrazio je zadovoljstvo što je gradonačelnik upriličio današnji prijem.

„Drago mi je da smo kod gradonačelnika Zvornika, koji očigledno daje podršku svim sportovima u Zvorniku, a i ovom mladom klubu koji to zaslužuje“, rekao je Tomić.

On je podsjetio da se „Obilić“ odnedavno uključio u sistem takmičenja Republike Srpske i BiH, a već postiže izuzetne rezultate, kao što je i ova titula šampiona Republike Srpske.

„Značajno je napomenuti da se `Obilić`, osim `Radnika` iz Bijeljine i `Slavije` iz Banjaluke, koji imaju iza sebe dugu sportsku istoriju, kvalitet i dobre škole sporta, uspio domoći titule šampiona Republike Srpske, što znači da je to veoma perspektivan klub“, naglasio je Tomić.

Trener „Obilića“ Mirko Ždralo zahvalio je za prijem i istakao da im svaki vid pažnje znači mnogo i daje motivaciju za dalji rad, te izrazio želju da Klub u narednom periodu uđe u Premijer ligu BiH i postigne dobre rezultate.

Tomić je gradonačelniku uručio zahvalnicu Bokserskog saveza za doprinos dugogodišnjem razvoju ovog sporta u Republici Srpskoj.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare