Prijem „malih maturanata“

0

SOKOLAC – Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica, sa svojim saradnicima, organizovao je danas prijem za najbolje učenike završnih razreda Osnovne škole Sokolac i uručio im prigodne poklone . Učenik generacije je Natalija Kanostrevac. Osim nje, vukovci su i : Milica Radović, Ana Sando, Nikolina Barjaktarević, Ana Bartula, Mirjana Komlenović, Marija Tošić, Anja Sekulić, Kristina Ećimović, Milica Ujić, Marta Koprivica i Anđela Kovačević. Prijemu su prisustvovavle i razredne starješine.

U obraćanju „malim maturanitma“, načelnik Bjelica im je poželio mnogo uspjeha u daljem školovanju i nagalasio da će opština u skladu sa svojim mogućnostima pomoći u njihovom daljem obrazovanju. Buduće srednjoškolce načelnik je upoznao i sa planovima razvoja opštine.

Direktorica Osnovne škole Sokolac Divna Janković zahvalila se na prijemu i istakla da je uspjeh učenika prijem03062013 2rezultat dobrog rada nastavnika i učenika zajedno. Jankovićeva je rekla da je, pored „vukovaca“, Osnovnu školu sa odličnim uspjehom završilo još 38 učenika.

Svojim kolegama i svim prisutnim obratila se i učenica generacije, Natalija Kanostrevac, koja je istakla da su za njen i uspjeh njene generacije zaslužni i nastavnici koji su se trudili da im na pravi način prenesu znanje, kao i roditelji koji su im takođe bili velika podrška.

Osnovnu školu u Sokocu ove godine završilo je 145 učenika.

(www.palelive.com / www.opstinasokolac.net)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare