Prijem i nagrade za vukovce srednjih škola

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je, povodom 21. maja – Dana grada, organizovao prijem za vukovce zvorničkih srednjih škola i uručio im novčane nagrade uz čestitke za uspjeh koji su postigli.

Po 200 KM dobilo je 10 vukovaca, dok su četiri učenika generacije u školama četvrtog i trećeg stepena dobili po 300 KM.

Stevanović je rekao da rukovodstvo grada svake godine pozdravi i poželi sreću svima koji daju najbolje rezultate na raznim takmičenjima, kao i u obavljanju svakodnevnih đačkih dužnosti i vannastavnih aktivnosti.

„Ovim gestom želimo da vam pokažemo da poštujemo vaš trud i što na tako uspješan način ispunjavate svoje obaveze“, rekao je Stevanović.

On je učenicima, ističući da su prošli jedan značajan korak u svom odrastanju i obrazovanju, poželio uspjeh u budućem školovanju i radu.

„Sve što budete radili – radite najbolje što možete, da ostavite pozitivan trag ma gdje bili i pri tome da se uvijek sjećate svog grada“, rekao je Stevanović i podsjetio da svi vukovci prilikom upisa prve godine fakulteta imaju pravo na stipendiju iz gradskog budžeta.

Direktor Tehničkog školskog centra Goran Grujić i direktor Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ Biljana Pisić naglasili su da je generacija učenika, koja ove godine završava ove dvije srednje škole, odlična.

Učenici su zahvalili na prijemu i novčanim nagradama, ističući da one za njih predstavljaju podstrek i pokazatelj da se trud i rad uvijek isplate.

Naziv Zvo/r/nik prvi put se spominje u spisima Dubrovačkog arhiva 21. maja 1410. godine, pa je taj datum Zvornik uzeo za obilježavanje Dana grada.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare