Prijedlozi za dodjelu nagrada i priznanja opštine Pale

0

Komisija za nagrade i priznanja Skupštine opštine Pale javno poziva građane, ustanove, preduzeća i udruženja građana sa područja opštine Pale i šire da na osnovu Odluke o ustanovljavanju nagrada i priznanja kojom su utvrđeni uslovi i kriteriji dostave prijedloge za dodjelu nagrada i priznanja.

Nagrade i priznanja mogu se dodijeliti i građanima, preduzećima, ustanovama i udruženjima građana van područja opštine Pale ako se njihovo ostvarenje i rezultati rada odnose na opštinu Pale.

Nagrade i priznanja u vidu plakete dodjeljuje Skupština opštine povodom Praznika opštine.

Kolektivna nagrada se dodjeljujeu vidu plakete, a pojedinačna uz plaketu sadrži i novčanu nagradu od 1.000 KM.

Predlagač koji smatra da je neki pojedinac ili kolektiv svojim radom zaslužio da ponese priznanje, nagradu, dužan je da Komisiji za nagrade i priznanja u roku od 30 dana od dana objavljivanja javnog poziva dostavi precizne podatke za pojedinca, ili kolektiv sa opisom djelatnosti koju obavlja i rezultatima koji su doprinijeli afirmaciji, bogaćenju i poboljšanju ukupnog života na području opštine Pale.

Konkurs je otvoren od 13.05. do 13.06.2013. godine.

Prijedloge u tom periodu slati na adresu Skupština opštine Pale, Ul. Romanijska br. 15 sa naznakom  “Za Komisiju za nagrade i priznanja“.                    

Pale, 13.maj 2013.godine
Predsjednik komisije,

Mlađenka Dragaš,s.r.

Preuzmite javni poziv

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare