Prijava protiv bivšeg predsjednika Udruženja „Naša mladost“

0

ROGATICA – Protiv bivšeg predsjednika Udruženja roditelja, djece i omladine sa posebnim potrebama „Naša mladost“ iz Rogatice podnesena je prijava policiji zbog, kako je navedeno, zloupotrebe službenog položaja.
Policijska stanica Rogatica primila je prijavu protiv lica čiji su inicijali M.I, bivšeg predsjednika rogatičkog Udruženja „Naša mladost“, u kojoj se navodi da je tokom svog mandata zloupotrijebio položaj, činio niz nepravilnosti i propusta, te nanio štetu Udruženju.

O prijavi je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na provjeri navoda i rasvjetljavanju krivičnog djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Lice čiji su inicijali M.K. prijavilo je Policijskoj stanici Sokolac da je došlo do požara na njegovom automobilu „golf A2“, koji je bio parkiran u blizini porodične kuće u naselju Brezijak.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da je u automobilu podmetnut požar, tako što je unutrašnjost vozila, najvjerovatnije, polivena lako zapaljivom tečnosti koja je potom upaljena.

U toku je rad na identifikaciji izvršioca.

Protiv lica čiji su inicijali J.P. biće podnesen izvještaj jer je nožem nanio povredu S.S. u mjestu Mrkalji, opština Han Pijesak.

Tokom kriminalističke obrade, osumnjičeni je priznao da je pod dejstvom alkohola nožem povrijedio lice čiji su inicijali S.S.

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da je ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Rogoušići došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Po izlasku na lice mjesta, policijski službenici su došli do saznanja da je došlo do verbalne prepirke i fizičkog sukoba između lica čiji su inicijali J.Č. i R.J, koje je potom izvadilo vatreno oružje iz vozila.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti.

U mjestu Dobre Vode, opština Pale, ukradena je stočna vaga iz pomoćnog objekta vlasništvo lica čiji su inicijali R.N.

Izvršen je uviđaj i u toku je rasvjetljavanje ove teške krađe.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare