Prezentovan program za osnovce “Đačka putovanja”

0

ZVORNIK – Turistička organizacija opštine Zvornik prezentovala je danas u Zvorniku program “Đačka putovanja” za osnovne škole.

Direktor Turističke organizacije Slavica Andrić rekla je da ovaj program realizuje Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture i Turističkom organizacijom Srpske.

“Ovim programom predviđeni su planovi ekskurzija, izleta i škola u prirodi za djecu osnovnih škola na destinacijama u Srpskoj, što će im omogućiti da bolje upoznaju kulturno-istorijske i prirodne vrijednosti Republike Srpske”, rekla je Andrićeva novinarima.

Ona je dodala da je prezentacija održana za direktore svih šest zvorničkih osnovnih škola i predsjednike savjeta roditelja i učenika, kao i za predstavnike osnovne škole iz Osmaka.

“Od sljedeće školske godine đačke ekskurzije za djecu osnovnih škola biće realizovane isključivo na teritoriji Srpske. Zvornik je ušao u projekat ‘Đačkih putovanja’, a učenici će obilaziti Zvorničko jezero i srednjevjekovni Đurđevgrad”, istakla je Andrićeva.

(www.palelive.com / Srna / Foto: www.zvornikdanas.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments