Prevareno dvadesetak radnika

0

ISTOČNO SARAJEVO – Muškarac iz Čajniča prijavio je policiji da su on i još 20 radnika prevareni za izvjesnu sumu novca koji su uplatili na ime troškova obrade dokumenata radi odlaska u Austriju na privremeni rad, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Slučaj je policiji prijavio muškarac čiji su inicijali D.Š. iz Čajniča, koji je rekao da je njega i još 20 radnika prevario G.Š. tako što je tražio da na njegov žiro-račun uplate 60 KM, na ime troškova obrade dokumenata, navedeno je u saopštenju.

Iz prodavnice mješovite robe u Rogatici ukradena je neutvrđena količina prehrambenih proizvoda, alkoholnih pića, cigareta i sredstava za higijenu. Provala se dogodila u noći između srijede i četvrtka, 22. i 23. maja.

Istraga o ova ova slučaja je u toku.


Protiv M.K. iz Višegrada podnesen je izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je krao električnu energiju tako što je nasilno skinuo zaštitnu plombu sa trofaznog elektrobrojila.

U protekla 24 časa na području koje pokriva CJB Istočno Sarajevo evidentirane su tri saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom – u Istočnom Novom Sarajevu, Istočnoj Ilidži i Istočnom Starom Gradu.

Radnici policije kontrolisali su 96 vozila i vozača, te iz saobraćaja isključili jednog vozača zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i jedno neregistrovano vozilo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare