Prevaren prilikom zamjene mobilnih telefona

0

SOKOLAC – Muškarac čiji su inicijali D.R. prijavio je Policijskoj stanici Sokolac da je posredstvom specijalizovanog portala za trgovinu putem interneta stupio u kontakt sa licem A.Š. i dogovorio zamjenu mobilnih telefona, uz novčanu doplatu u iznosu od 30 KM, ali da je prevaren.
D.R. je rekao da je nakon što je putem brze pošte poslao svoj mobilni telefon i uplatio dogovoreni iznos novca, na njegovu kućnu adresu stigla pošiljka u kojoj se nalazio telefon starije proizvodnje, koji nije odgovarao dogovoru.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na identifikaciji izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela prevara.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac u mjestu Gazivode, opština Sokolac, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata vlasništvo D.R. i tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina municije različitog kalibra.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv D.R. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijski službenici Policijske stanice Kalinovik Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.K. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policija iz Višegrada podnijela je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.M. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda, narušavanje nepovredivosti stana i samovlašće, te protiv Z.Č. i F.M. zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare