Preuzeo televizore, nije platio račun

0

ISTOČNO SARAJEVO – Protiv muškarca čiji su inicijali E.F. iz Sarajeva tužilaštvu će biti podnesen izvještaj zbog prevare kojom je u Istočnom Sarajevu oštetio firmu „Tehno voks“ za 1.249 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Radom na rasvjetljavanju krivičnog djela počinjenog na štetu firme „Tehno voks“, vlasništvo N.T. iz Istočnog Sarajeva, policija je došla do saznanja da se u vezu sa njegovim izvršenjem može dovesti E.F, nastanjen na području Kantona Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, N.T. je 28. jula prijavio da je u prodajni centar „Tehno voks“ došlo lice koje se predstavilo kao radnik firme „E i M“ sa namjerom da kupi dva televizora za tu firmu, te izjavilo da će platiti putem žiro računa.

Nakon što je vlasniku prodajnog centra priložilo uplatnicu sa pečatima, potpisom i iznosom od 1.249 KM, lice je preuzelo televizore. Naknadnom provjerom utvrđeno je da uplata nikada nije izvršena na račun prodajnog centra.

Osumnjičeni E.F. je pozvan u službene prostorije policijske stanice, gdje je tokom kriminalističke obrade priznao izvršenje krivičnog djela.

U toku je rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare