Pretukli radnika „Nestro petrola“ (video)

0

Policija sa Pala uhapsila je Darka Mijovića (30) i Aleksandra Pajića (34) iz Istočne Ilidže nakon što su na benzinskoj pumpi „Nestro petrol“ u mjestu LJubogošta fizički napali radnika pumpe, a potom je, prilikom pokušaja legitimisanja, D.M. pesnicom udario policajca. Policija je uhapšene, uz upotrebu sredstava prinude (fizičke snage, službene palice i sredstava za vezivanje), sprovela u službene prostorije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Nakon što je zatražio ljekarsku pomoć, D. M., koji je prilikom hapšenja zadobio tjelesne povrede, prevezen je u Dom zdravlja Pale nakon čega je upućen u Klinički centar Kasindo radi ljekarskih pretraga.

Alkotestiranjem, kod A.P. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu, od D. M. krv će biti uzeta u Kliničkom centru Kasindo, dok je alkotestiranjem policijskih službenika, od kojih je jednom ukazana ljekarska pomoć, nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj i sa lica mjesta izuzet je elektronski nosač slike i tona, na kome se nalaze video snimci navedenog događaja koji će biti upotrijebljeni kao dokazni materijal, navodi se u saopštenju.

U toku je rad na prikupljanju dokaza i obavještenja s ciljem dokumentovanja prijavljenog djela, a nakon kompletiranja, nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=yDwieJvPEWE}

(www.palelive.com / Srna / video: RTRS)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare