Prestati sa negativnim predstavljanjem Olimpijskog centra

0

Uprava Olimpijskog centra Jahorina moli članove i kandidate svih političkih partija, koji se nalaze na listama za lokalne izbore, da u predizbornoj kampanji i komunikaciji sa medijima prestanu sa negativnim predstavljanjem Olimpijskog centra Jahorina pred nastupajuću zimsku sezonu.
„Problemi Olimpijskog centra Jahorina traju godinama i sigurno je da u ovom trenutku bilo koji komentar u svrhu dobijanja simpatija birača neće pomoći Olimpijskom centru, a sumnjamo da će i onima koji predstavljaju Jahorinu u lošem svjetlu“, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

U saopštenju se navodi da je bilo sasvim dovoljno vremena da se svi oni koji su odgovorni za uređenje jedne turističke destinacije, dogovore i da zajednički preduzmu sve potrebne mjere kako bi ubrzali rješenje postojećih i nagomilanih problema, a koji Olimpijski centar opterećuju više od deset godina.

„Iznošenje netačnih informacija, u smislu zapošljavanja 18 novih radnika, je u ovom trenutku neozbiljna konstatacija, pošto je u godini koja je iza nas došlo do značajnog smanjenja broja zaposlenih zbog odlaska u penziju ili pronalaženja novog posla, te se broj stalno zaposlenih sa oko 150 /koliko ih ima već 15 godina/ smanjio na 127, koliko je sada“, pojašnjava se u saopštenju.

U Olimpijskom centru napominju da je javnost je dovoljno upoznata o cjelokupnoj problematici Jahorine te shodno tome nema potrebe dodatno analizirati probleme već je neophodno dati konkretne prijedloge za rješavanje istih.

„Ono što Vas molimo i što od Vas očekujemo je da nam pred nastupajuću zimsku sezonu, u skladu sa zakonskim aktima i vašim obavezama, pomognete /lokalne zajednice Pale i Trnovo, Grad Istočno Sarajevo, ministarstva u Vladi Srpske/ kako ne bismo dodatno ugrožavali već i onako narušen imidž Jahorine. Aktuelni negativni komentari koji se prenose u medijima su nam već pomogli u otkazivanju dolaska nekoliko grupa gostiju. Prema Jahorini treba da se odnosimo sa ciljem da zajednički uredimo destinaciju i nađemo način za rješenje postojećih problema, a ne da bi skupljali jeftine političke poene“, poručuju iz Olimpijskog centra Jahorina.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare