Preminuo sportski novinar Goran Ivanković

0

U utorak 14. avgusta iznenada je preminuo dugogodišnji sportski novinar iz Istočnog Sarajeva Goran Ivanković – Goša u 54. godini života.

Goran Ivanković je radio kao dopisnik Glasa Srpske iz Istočnog Sarajeva, ali i cijelog istočnog dijela Republike Srpske. Mlađim generacijama je ostao zapamćen po tekstovima i izvještajima sa utakmica Fudbalskog kluba Slavija koji je neizmjerno volio, Kluba malog fudbala „Tango“, rukometaša i košarkaša Slavije, kao izvještaja sa mečeva koje su klubovi iz Republike Srpske igrali u Sarajevu.

Goša je pratio i sport u Palama i bio veliki prijatelj i saradnik našeg portala. Prije samo par dana Goran nas je kontaktirao u vezi početka priprema odbojkašica Jahorine, a na dan kada je preminuo, Goran je napisao tekst o uspjehu paljanskih atletičara na Atletskom prvenstvu RS u Sokocu.

Sport i sportsko novinarstvo Republike Srpske izgubili su mnogo preranom smrću Gorana Ivankovića, čovjeka koji je svim srcem volio svoj posao i učinio mnogo na afirmaciji sporta u ovom dijelu Srpske. Goša hvala ti na svemu.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare