Predstavljanje turističke ponude grada u Zagrebu i Ljubljani

0

Turistička organizacija Istočno Sarajevo predstaviće u Zagrebu i LJubljani turističku ponudu grada Istočno Sarajevo, sa posebnim akcentom na Jahorinu i predstojeću zimsku turističku sezonu. Direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Savo Kovač rekao je Srni da će prezentacije za turoperatere u Zagrebu i LJubljani biti organizovane 21. i 23. novembra u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizma Republike Srpske i Turističkom organizacijom Srpske.


Kovač je naglasio da će na predstavljanju turističke ponude grada i Jahorine učestvovati i predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“ i hotelijeri sa Jahorine i iz Istočnog Sarajeva.

On je rekao da će novinarima i predstavnicima turoperatera i turističkih agencija iz Hrvatske i Slovenije biti predstvaljeni cjenovnici smještaja i ski-pasa za predstojeću zimsku sezonu.

Biće predstavljene i druge atrakcije koje nudi olimpijska ljepotica Jahorina, kao što su adrenalinski programi, izleti, obilasci i sve ostalo što može goste zainteresovati da dođu i uživaju u predstojećoj zimskoj turističkoj sezoni.

Kovač navodi da će u Zagrebu i LJubljani biti prikazani filmovi Olimpijskog centra „Jahorina“ i Turističke organizacije Istočno Sarajevo o svim ljepotama ovog područja.

„Predstavićemo se i sa svojim autohtonim jelima i pićima“, rekao je Kovač i dodao da će tokom boravka u Zagrebu i LJubljani imati niz sastanaka sa tureoperaterima tokom kojih bi trebalo sklopiti niz poslova.

Kovač je naglasio da se pripreme za početak zimske turističke sezone privode kraju, te da je zvanično otvaranje planirano za 1. decembar.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare