Predstavljanje Jahorine na Sajmu zimskog turizma „Ekspozim“

0

Turistička organiizacija Istočnog Sarajeva predstaviće turističku ponudu Jahorine i grada i na Sajmu zimskog turizma „Ekspozim“, koji će biti održan od četvrtka, 8. do 12. decembra u Beogradu.
Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Savo Kovač rekao je Srni da će se oni u saradnji sa Udruženjem hotelijera predstaviti na štandu Beogradske turističke agencije „Odeon“ koja radi samo zimske aranžmane i najjača je na prostoru Srbije i BiH.

„Na Jahorini je pao snijeg, čime su stovoreni uslovi za početak zimske turističke sezone. Na sajmu u Beogradu imaćemo šta da ponudimo“, naglasio je Kovač i podsjetio da su turističku ponudu predstavili i na berzi turizma koja je u subotu održana na Jahorini.

Kovač je naglasio da će na Sajmu „Ekspozim“ iskoristiti priliku da sa Turističkom organizacijom Beograda potpišu protokol o poslovnoj saradnji, što je jedan od korak za unapređenje saradnje dvije organizacije.

„Ovim protokolom otvoriće nam se niz mogućnosti za unapređenje i razvoj turizma, kao i svakog povezivanja“, istakao je Kovač.

Prema njegovim riječima, ovim protokolom potpisnici će se međusobno obavezati da jedni drugima na nekoj od televizija sa tog prostora omoguće predstavljanje turističkih potencijala i sadržaja. Tako će potencijali Jahorine biti predstavljeni posredstvom beogradskih medija, a mediji u Istočnom Sarajevu posvetiće pažnju onome šta Beograd sprema za Novu godinu i predstojeće praznike.

On je napomenuo da će u četvrtak, 8. decembra, u 14.00 časova održati i konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti turističke potencijale Jahorine i Istočnog Sarajeva.


(www.palelive.com / Srna / foto: Večernje Novosti)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare