Predsjednik „Konferencije beba“ Stefan Pavlović

0

Najmlađa beba Stefan Pavlović, koji je rođen 11. juna ove godine, proglašen je za predsjednika 17. „Konferencije beba“ koja je sinoć održana u Sportsko-poslovnom centru „Peki“ na Palama.

NJegova majka Tanja Pavlović zahvalila je na nagradama i organizaciji ove manifestacije koja promoviše porodicu.

Ona je naglasila da je njeno prvo dijete prošle godine bilo zamjenik predsjednika „Konferencije beba“, a ove godine drugo dijete je predsjednik.

Direktor Kulturno-sportskog centra Pale Gordana Samardžija istakla je da je ovo 17. „Konferencija beba“ na kojoj je prijavljeno oko 150 beba među kojima su i trojke koje su na Palama rođene poslije 25 godina.

Samardžija je naglasila da su višečlanim porodicama dodijeljene posebne nagrade, jer je cilj „Konferencije beba“ promocija ljepote rađanja i zdrave porodice.

Ona je naglasila da su paljanske trojke, zahvaljujući donatorima, dobile nagradu – ljetovanje u Sutomoru.

„Zahvaljujući sponzorima večeras smo dodijelili veliki broj nagrada i ostaloj djeci“, rekla je ona i dodala da je djecu večeras zabavljao pjesnik Tode Nikoletić koji je uveličao ovu konferenciju.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević istakao je da „Konferencija beba“ na Palama ima dugu tradiciju, gdje je i nastala, a sada se organizuje u cijeloj Republici Srpskoj.

Kovačević je naglasio da opština Pale uvijek podržava ovu i slične manifestacije, a večeras je višečlanoj porodici dodijelila 300 KM.

On je naglasio da opština kroz razne projekte podržava populacionu politiku, a kada su u pitanju najmlađi opština je ove godine više od 200.000 KM obezbijedila za rekonstrukciju Dječijeg centra „Bubamara“ i izgradnju dva dječija parka.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare