Pravoslavna nova godina dočekana u veselju

0

ROGATICA – U Rogatici je u ponoć u organizaciji Centra za kulturu i opštine Rogatica dočekana pravoslavna Nova godina. Na platou ispred kino sale su nastupili rogatički DJ Aco i bend „Nassh“.

Okupljenima je sretnu novu godinu prvi poželio načelnik opštine Tomislav Puhalac riječima: „Onima koji su pri kraju fakulteta ili školovanja želim da u novoj godini završe započete školske obaveze; onima koji nisu zaljubljeni da se zaljube, a ovima koji jesu da im ljubav potraje; ko traži posla želim mu i da ga nađe; neka Vam svima nova godina bude sretna, uspješna, Bogom blagoslovena; neka vas zdravlje posluži, a sreća prati i neka nam ova bude bolja od prethodne – sretna Vam Nova godina“, poželio je Puhalac omladini okupljenoj na platou.

Većina građana Rogatice Novu godinu dočekala je u toplini svojih domova, uz domaće iće i piće, a za one koji su prvi dan u 2013. po julijanskom kalendaru željeli da dočekaju izvan domova i sa širim društvom na raspolaganu je bio organizovani doček u ovdašnjem motelu, restoranima, kafićima i kafanama.

(www.palelive.com / Z. Janković)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare