Pozorišna predstava za mališane

0

ZVORNIK – Glumci subotičkog pozorišta „Dambo“ odigrali su danas predstavu „Kvarna farma“ za mališane Dječijeg vrtića „Naša radost“ iz Zvornika, u okviru Dječije nedjelje koja se obilježava od 3. do 7. oktobra.
Direktor ove predškolske ustanove Vukomir Stanković rekao je novinarima da su mališani, osim ove predstave, imali likovne aktivnosti pod nazivom „Igra bojama“ i „Mali kreativci“.

„Sutra je planiran maskembal glavnom gradskom ulicom, dok će izlet u Vukov Tršić, koji je bio planiran u petak, 7. oktobra, najvjerovatnije biti odgođen zbog najavljene kiše“, rekao je Stanković.

Napomenuvši da su manifestacijama obuhvaćena sva djeca iz vrtića izuzev jasličkih grupa, Stanković je rekao da je Dječija nedelja počela u ponedjeljak kada su mališani govorili o dječijim pravima, a slogan je bio „Porodica na prvom mjestu“.

On je dodao da je u utorak bio sportski dan kada su djeca imala različite sportske aktivnosti.

„Dječija nedjelja kod nas se tradicionalno obilježava već dugi niz godina i tada mališani pokazuju šta znaju, a mi odrasli pokazujemo i na ovaj način da su nam oni centar svijeta“, rekao je Stanković.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare