Poziv za upis u školu slikanja za djecu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža organizuje od 8. do 12. avgusta besplatnu školu slikanja za djecu uzrasta do 15 godina.

Radionice će biti organizovane na šetalištu „Dr Miodrag Lazić“, a vodiće ih profesor likovne umjetnosti Vladimir Jakšić, najavljeno je iz Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža.

Program „Škola slikanja za djecu“ je novi program Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža u okviru kojeg će djeca steći i razvijati prva znanja o slikarstvu i kvalitetno provoditi slobodno vrijeme, a prijave su obavezne.

Planirano je da škola bude organizovana od 18.00 do 19.30 časova, a polaznici će biti upoznati o različitim likovnim tehnikama olovka, ugljen, kombinovana tehnika, akvarel.

Djeca će imati adekvatan stručni i pedagoški nadzor, a od zainteresovanosti će zavisiti tok i dinamika rada ovog programa, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 066/372-460 ili na mejl adresu Centra za kulturu i informisanje: centarzakulturu.istocnailidza@gmail.com najkasnije do ponedjeljka, 8. avgusta do 12.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare