Позив за дод‌јелу 150.000 КМ неповратних средстава за пољопривреду

0

ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО – Општина Источно Ново Сарајево расписала је позив за дод‌јелу 150.000 КМ неповратних новчаних средстава за пољопривреду, а рок за подношење пријава је 15. април.

Подстицајна средства биће расподијељена за подстицање младих људи и младих брачних парова за отпочињање или унапређење бизниса, за субвенције за пластеничку производњу, за воћарство /набавка садница/, за повртарство – финансирање набавке сјеменског пакета за социјално угрожене породице са минималним примањима.

Предвиђене су и субвенције за пчеларство посредством Удружења „Рој“ за набавку пчеларске опреме и кошница и за перадарство – финансирање набавке до 20 кока носиља по кориснику за социјално угрожене становнике, објављено је на званичној страници општине Источно Ново Сарајево.

Право на подстицаје имају корисници који имају мјесто пребивалишта на подручју општине Источно Ново Сарајево, а подносилац може конкурисати само са једним захтјевом.

Захтјев за подстицајна средства /пластеничка производња, садни материјал и сјеменски пакети/ преузима се у мјесним заједницама Враца, Тилава, Лукавица и Миљевићи радним данима од 8.00 до 14.00 часова.

Након попуњавања, захтјев са припадајућом документацијом, доставља се у мјесне заједнице.

Захтјеви за остала подстицајна средства преузимају се у Општинској управи, канцеларија број шест.

Све додатне информације могу се добити на број телефона број 057/340-836.

(www.palelive.com / Срна / Фото: Фб )

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare