Potpisani ugovori o rekonstrukciji ulica

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović potpisao je danas ugovore sa izvođačima radova za rekonstrukciju pet ulica na području ove lokalne zajednice, ukupne vrijednosti 160.000 KM.
Ugovori su potpisani sa građevinskim preduzećem “Put” iz Istočnog Sarajeva, te “Velike šume” i “Majneks” sa Pala.

Jugović je naveo da je riječ o putevima za Gračanicu, za vrelo Miljacke, Ulici serdar Janka Vukotića, te drugoj etapi ulice u Janjinom brdu i putu u Kadinom selu.

On se nada da će posao biti realizovan za dva mjeseca.

“Na ovaj način imamo kompletno zaokružen ciklus od 14 ugovorenih ulica u vrijednosti višoj od dva miliona KM iz oblasti niskogradnje kada je riječ o putevima, trotoarima”, rekao je Jugović novinarima nakon potpisivanja ugovora.

Načelnik opštine naveo je da nije bilo problema sa tenderskom dokumentacijom, što je važno za dinamiku radova.

Menadžer firme “Velike šume” Žana Petrović izrazila je zadovoljstvo što ova firma učestvuje u realizaciji investicionih projekata opštine Pale planiranih za ovu godinu.

“Do sada smo sa opštinom Pale imali izuzetnu saradnju, tako da očekujem da ćemo i na ovim projektima opravdati ukazano povjerenje. Cilj nam je da projekte realizuje kvalitetno, savjesno, odgovorno i da se sve završi u predviđenim rokovima jer na taj način dajemo doprinos urbanizaciji našeg grada i poboljšanju kvaliteta života sugrađana”, ističe Petrovićeva.

Direktor građevinskog preduzeća “Put” iz Istočnog Sarajeva Miloš Glogovac rekao je da je potpisao ugovor za izvođenje radova na lokalnom putu za Janjino brdo.

“S obzirom da tamo imamo već ugovoren posao za Kadino selo, to su dva objedinjena manja posla koja ćemo uraditi. Ovo preduzeće je dugo prisutno na području opštine Pale na izgradnji puteva jer lokalna zajednica ulaže značajna sredstva za infrastrukturu”, rekao je Glogovac.

On je dodao da su u ovom preduzeću zadovoljni saradnjom sa opštinom, te se nada da će poslove završiti u ugovorenom roku.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments