Potpisan koalicioni sporazum između SRS-a i SDS-a

0

Opštinski odbori SRS i SDS-a Pale potpisali su danas koalicioni sporazum o podršci kandidatu Saveza za promjene za načelnika opštine Miodraga Kovačevića.

Predsjednik OO SRS Pale Željko Ninković rekao je da je ovaj odbor odlučio da podrži Kovačevića zbog zajedničkog interesa i najavio da je ovo početak saradnje između ove dvije partije.

Predsjednik OO SDS Pale Bojan Ninković istakao je da će ova koalicija raditi na načelima i principima ekonomičnosti, efikasnosti i iskrenosti kako bi se stvorili što bolji uslovi za sve građane Pala.

„Mi očekujemo pobjedu našeg kandidata Miodraga Kovačevića za načelnika opštine Pale i ubjedljivu pobjedu Srpske demokratske stranke“, kaže Ninković.

Kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Pale Miodrag Kovačević rekao je da je SRS jedna u nizu stranaka koje su podržale njegovu kandidaturu.

„U razgovoru sa partnerima prioritet nam je bio kvalitet, a ne samo kvanitet. SDS, PDP, NDP i sada SRS su stranke koje dugo traju i imaju tradiciju i značajno biračko tijelo, tako da očekujemo ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima“, naveo je Kovačević.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare