Postavljanje tabli sa nazivima ulica

0

ZVORNIK – U 40 ulica na području Zvornika u toku je postavljanje oko 280 tabli sa nazivima ulica, a taj posao bi trebalo da bude završen do kraja iduće sedmice.

Stručni savjetnik u opštinskom odjeljenju za stambeno-komunalne poslove i poslove saobraćaja Petar Maksimović rekao je novinarima da će nakon što ovaj posao bude završen, početi i postavljanje između 1.600 i 1.700 kućnih brojeva, što će biti završeno do 20. septembra.

Maksimović je pozvao građane da izvođaču radova omoguće postavljanje tabli sa nazivima ulica i kućnih brojeva i zamolio ih da ne ometaju postavljanje tabli na privatnim objektima.

„Uspostavljanje uličnog i adresnog sistema je zakonska obaveza, a takođe je i u interesu svih nas“, naglasio je Maksimović.

Osim trajnih kućnih brojeva koji se postavljaju na području grada, u toku je dostavljanje privremenih kućnih brojeva u ostalim naseljenim mjestima opštine.

„Na području opštine ima 69 naseljenih mjesta, od kojih su do sada u 60 dostavljeni privremeni kućni brojevi, a u ostalih devet biće dostavljeni do kraja septembra“, rekao je Maksimović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare