Poslodavci podržali projekat zapošljavanja

0

ZVORNIK – Na javni poziv „Zajedno do posla“, koji se provodi u okviru projekta Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, do sada su na području zvorničke opštine aplicirala dva poslodavca za prijem šest radnika, dok je pet lica podnijelo zahtjev za samozapošljavanje, potvrdio je danas rukovodilac zvorničkog Biroa za zapošljavanje Goran Petrović.

Petrović je dodao da se ovaj projekat odnosi na sufinansiranje zapošljavanja demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida i djece poginulih boraca i podsjetio da je javni poziv otvoren do petka, 3. avgusta.

Petrović je, nakon sastanka sa predstavnicima opštine, opštinske Boračke organizacije i poslodavaca, rekao novinarima da je jedan od poslodavaca zainteresovan da zaposli oko 20 lica, te da ima još zainteresovanih za zapošljavanje ove populacije.

Ističući da je ovo jedan u nizu sastanaka za realizaciju ovog projekta, Petrović je podsjetio da su na prethodnom sastanku predstavnici boračke populacije Zvornik dali punu podršku Projektu zapošljavanja i samozapošljavanja ratnih vojnih invalida, djece poginulih boraca i nezaposlenih demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske pod nazivom: „Zajedno do posla“, za koji je Vlada Srpske dala saglasnost.

(www.palelive.com / Srna / foto: infozvornik)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare