Posljednja smjena košarkaškog kampa Hypo Three Points „Jahorina 2010“

0

Posljednja smjena košarkaškog kampa Hypo Three Points „Jahorina 2010“ počela je juče i trajaće do 24. avgusta, a kamp zatvaraju mlađe selekcije Partizana, Stare Pazove s nekoliko polaznika kluba domaćina, banjolučke Zvijezde, te iz Makedonije, Grčke i Austrije.

Partizan je na Jahorinu stigao sa 117 svojih nada, svim mlađim selekcijama osim juniora i mlade ekipe prvaka Srbije, s kojima će raditi šest trenera. Koordinator Partizanove škole, Zoran Stevanović, kaže da na ovaj kamp dolaze već treću godinu zaredom, zbog toga što imaju sve potrebne uslove za rad.


– Imamo dobru saradnju sa Zvijezdom koja će se nadam se nastaviti i ubuduće. Na Jahorini mamo dobre uslove za treninge, dobru komunikaciju s organizatorom, osobljem u hotelu, kamp ispunjava sve potrebne uslove. Ove godine imamo i goste iz  Makedonije, Grčke i Beča – kaže Stevanović.

On dodaje da njihovi mladi košarkaši imaju priliku da u pauzi tokom jula biraju neki drugi kamp.

– Ne branimo im da odu ako žele u neki drugi kamp da vide kakvi su uslovi i kako rade njihovi vršnjaci, ali kada dođe avgust 99 odsto njih dolaze na Jahorinu – ističe Stevanović i dodaje da Partizan i dalje može da se pohvali talentima koji stasavaju u ovom klubu.

– Ima talenta sigurno, kao i do sada – zaključio je nekadašnji prvotimac Partizana i reprezentativac Jugoslavije.

Jedan od koordinatora kampa i trener u KK Zvijezda Neđo Macanović ističe da će se i ove godine moći pohvaliti kvalitetnim i uspješnim kampom.

– Sve se dešava kao što smo planirali. Upravo ispraćamo pretposljednju smjenu u kojoj je boravio Beovuk sa 105 polaznika, a stigao je Partizan koji će biti ovdje do kraja kampa i zatvoriti ga – rekao je Macanović.

(www.palelive.com / Fokus / foto: arhiva)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare